Project

Ash Reserve

The new playground at Ash Reserve is hard to miss! Its unique colour scheme and design not only looks inviting but also offers a packed play experience. Utilising the spectrum+ construction style that uses powder coated steel as the main construction material, the bright colour scheme was able to be achieved. The unit also features unique design elements such as the angled upright posts that give it its unique look.

The playground includes activities that appeal to both junior and senior children. Some challenging activities including the climbing cube cater to older children, while lower activities like activities panels cater for juniors. This park includes something for everyone!

Ash Reserve

Our products utilised in this play space include:

We are delighted with the results and will certainly be teaming with adventure+ on projects in the future.

Fiona Eddleston, SMEC – Australia & New Zealand Division