Project

Mount Pleasant

Mount Pleasant estate is a thriving new community hub in Pakenham Victoria that has become a very popular location for people looking to make a move to the outer suburbs of Melbourne. With a fast-increasing population it became clear that the estate needed a child friendly play area for all the community. The landscape architect Pollen Studio, got into action and approached adventure+ to design, manufacture and install a new playground that fulfilled all the needs of the surrounding community.

The result was a beautiful new playground that provides an enjoyable space for families and children to enjoy. The playground using the spectrum+ hybrid system which combines the strength of steel with the natural beauty of timber. The pale blue and cream colour scheme will the addition of the timber makes the playground blend perfectly with the surrounding landscape of native Australian bush and tall gum trees.

Mount Pleasant

Our products utilised in this play space include:

  • symmetry+ hybrid special design play unit View Product
  • spectrum+ Community Swing Frame – 2.5m Double View Product
  • spectrum+ freestanding interconnecting voice tubes View Product
  • motion+ Curvus

From initial design to installation was easy. The installers were fantastic, helpful, reliable and completed the job by leaving the site clean, neat and looking great.

Cairns Regional Council